Avto KVEDER - popravilo od toče
Avto KVEDER - Avtokleparstvo

AVTOKLEPARSTVO

Karoserija je obleka vozila, ki skrbi za njegov popoln videz in stas. In ker nesreča nikoli ne počiva, se lahko posledice prometnih nezgod kaj hitro pokažejo na pločevini vašega jeklenega konjička lahko. V tovrstnih primerih se lahko obrnete na našo avto hišo, kjer opravljamo tudi avtokleparska popravila lažje in težje poškodovanih vozil vseh znamk. Na vašo željo brezplačno opravimo tudi pregled stanja pločevine vašega vozila, saj zgodnje odkrivanje napak pripomore k učinkovitejšemu in predvsem cenovno ugodnejšemu popravilu.

Za težje poškodovana vozila uporabljamo sodobno ravnalno mizo, ki nam omogoča tudi bolj deformirano pločevino povrniti v prvotno stanje. Pri popravilu pločevine vam zagotovimo ohranitev garancije na prerjavenje pločevine, ki bi vam sicer v primeru posega nepooblaščene osebe žal prenehala. Nudimo vam tudi popravilo ali zamenjavo plastičnih delov ter zamenjavo avto stekel in žarometov. Pri tem vam zagotavljamo originalne nadomestne dele z garancijo.

V naši delavnici vam tako nudimo:

  • popravila težje ali lažje poškodovane pločevine,
  • menjavo avtostekel in žarometov,
  • menjavo plastičnih delov,
  • popravilo od toče poškodovanega vozila brez lakiranja (če lak ni poškodovan),
  • manjša popravila (prask in poškodb) za zavarovalnice.

Strokovno usposobljena ekipa poskrbi za celovito rešitev in kakovostno popravilo poškodovanih vozil. ter popravilo prask na vozilu. Poškodovanemu in opraskanemu vozilu povrnemo prvotni blišč in nikjer ne bo vidno, da je bil sploh poškodovan. Zagotavljamo natančno delo in zahtevano kvaliteto v dogovorjenem času.

Pogoji uporabe in politika zasebnosti | Copyrights 2024 © Avto KVEDER, Vse pravice pridržane | Made with 💚 by JU3 spletna agencija