REGISTRACIJA VOZILA

Registracija vozila je vpis podatkov o vozilu, lastniku vozila in registrski oznaki v evidenco registriranih vozil. Vsakemu registriranemu vozilu izdamo prometno dovoljenje za čas, ko je veljaven tehnični pregled in ko so poravnane vse predpisane obveznosti. Vsakega voznika enkrat na leto doleti registracija vozila oziroma njeno podaljševanje. Pred tem mora lastnik vozila skleniti ustrezno avtomobilsko zavarovanje, plačati cestno takso, vozilo pa mora biti tehnično brezhibno!

Registracijo motornih in priklopnih vozil opravljajo registracijske organizacije:

  • upravne enote,
  • pooblaščene organizacije, ki opravljajo tehnične preglede vozil,
  • pooblaščene gospodarske družbe in samostojni podjetniki posamezniki, ki opravljajo dejavnost prodaje vozil.

Med drugim lahko v našem servisu Avto KVEDER opravite vse registracijske postopke:

Avto KVEDER - Registracija vozila

AVTOMOBILSKO ZAVAROVANJE

Za registracijo vozila je obvezno tudi sklenjeno zavarovanje avtomobilske odgovornosti. V naših prostorih vam bomo z veseljem pripravili informativno ponudbo za različne zavarovalnice in vam pomagali izbrati za vas najugodnejše zavarovanje. Za točen informativni izračun premije avtomobilske odgovornosti kot tudi ostalih avtomobilskih zavarovanj nas lahko pokličite na 01/ 72 – 36 – 844 ali pošljite elektronsko sporočilo na servis@avtokveder.com.

 

TEHNIČNI PREGLEDI

Tehnični pregledi so postopki, s katerim pooblaščena pravna oseba preverja tehnično usposobljenost vozil v prometu.

 

HOMOLOGACIJA VOZILA

V Avto KVEDER lahko za svoje predelave vozila pridobite holomogacijsko potrdilo.

Pogoji uporabe in politika zasebnosti | Copyrights 2024 © Avto KVEDER, Vse pravice pridržane | Made with 💚 by JU3 spletna agencija